LabWorkS

Garancia a zökkenőmentes laboratóriumi munkára

A LabWorkS informatikai rendszer a legmagasabb laborszakmai igényeket alapul véve szolgálja az intézmények laboratóriumi tevékenységét.

A LabWorkS a legújabb szorter és archiváló rendszereket is kezeli, valamennyi kommunikációra képes eszköz csatlakoztató hozzá. A betegforgalmi és minőségellenőrzési adatokat biztosító laboratóriumi műszerek online kapcsolódnak hozzá. Laboratóriumának munkatársai a nehézkes manuális adminisztráció helyett kizárólag a szakmai munkával törődhetnek.

Milyen előnyökkel jár a LabWorkS rendszer használata?

1) Korszerű minőségirányítás – minőségi labormunka

A LabWorkS rendszer minőségellenőrző funkciójának segítségével a laborban mindig minőségi munka folyhat. A korszerű minőségirányítást a rendszer az adatrögzítésen túl beszédes grafikonok generálásával is segíti a munkafolyamatok optimalizálását.

2) Mintakezelés vonalkódos leolvasással – szuperbiztonság

A minták kezelését a rendszer alapértelmezésben vonalkódos leolvasással végzi, ezzel a lehető legmagasabb szintű biztonságot garantálva. A rendszer képes gyári vonalkódos csövek használatára is, így már a mintavétel pillanatában megtörténik a beteg azonosítása.

3) Integrált MedWorkS funkciók – a kiváló szakmai munkához

A LabWorkS rendszer előnyei megsokszorozódik, ha azt az integrált informatikai rendszerünk, a MedWorkS részeként használja.

  • Az integrált rendszerben az osztályos laborkérés, az eredmény fogadása és a leletmegtekintés alapértelmezett, ráadásul egy praktikus döntéselőkészítő funkcióval is segítjük a munkát.
  • Az eredménynavigátorral szakorvosai a statikus vizsgálati adatokon felül a trendeket és eloszlásokat is értelmezhetik. Sőt, a magas színvonalú tudományos munkákhoz nélkülözhetetlen kumulatív statisztikákat is létrehozhatnak.
  • A rendszer a gyógyszertárral is összekapcsolhatja, amivel a reagensek rendelése, beérkezése, illetve a labor anyagfelhasználása kontrollálható.

4) Panelek, protokollok – általános érvénnyel vagy osztályokra specializáltan

A vizsgálatkéréseket előre definiált panelek, vizsgálati protokollok támogatják, ezeket egyszerűen és gyorsan beállíthatók. Olyan intézeti paneleket is létrehozhatók, amelyek valamennyi osztályon megjelennek, de ettől függetlenül osztályokra specializáltan is szerkeszthetők protokollcsoportok.

Tegye hatékonyabbá laboratóriumi munkát a LabWorkS informatikai rendszerrel!
Mivel a laboratóriumi folyamatok intézményspecifikusak, így rendszerünket mindig az adott partnerünk igényeihez igazítjuk.

A LabWorkS segítségével a szakmai előírások szempontjainak megfelelően paraméterezheti a vizsgálati adatsorokat és a leleteket. A felhasználóbarát felület használata könnyen elsajátítható, a rendszer használatához szükséges támogatásra kiemelt figyelmet fordítunk.

A minőségi betegellátás érdekében tegye professzionálisabbá laboratóriumának működését!

Érdeklik szolgáltatásaink?Lépjen velünk kapcsolatba!

<