Termékek

Az Asseco Magyarország egészségügyi üzletága olyan különféle modulokkal, illesztésekkel kombinálható, teljes körű informatikai rendszert szállít köz-és magánfinanszírozott egészségügyi szolgáltatók részére, amelyek jóval hatékonyabbá, gazdaságosabbá teszik a mindennapi működést. Saját fejlesztésű, naprakész, jogszabálykövető szoftvereink a hazai és uniós jogszabályi és orvosszakmai követelményeknek egyaránt megfelelnek.

Ismerje meg rugalmas, egyéni igényekre adaptálható egészségügyi informatikai rendszereinket!

 

MedWorkS – naprakész, jogszabálykövető egészségügyi informatikai rendszer

A MedWorkS minden olyan feladatot ellát, amit ma egy intézményvezető elvár egy integrált egészségügyi informatikai rendszertől. Teljes körű informatikai hátteret biztosít a járó-, fekvő- és kúraszerű ellátásban, de rábízhatja a gondozói tevékenységgel, a diagnosztikákkal, a laborral, a gyógyszertárakkal, illetve az osztályos gyógyszereléssel kapcsolatos folyamatokat is.

Megismerem

 

PharmaGlobe – naprakész adatokat szolgáltató, komplex gyógyszertári program

A PharmaGlobe gyógyszertári program a legmagasabb szintű szakmai és a gazdasági funkciókat ötvöző, ezért rendkívüli pontos, naprakész nyilvántartást lehetővé tévő, a gyógyszerek beszerzését és felhasználását monitorozó és támogató program.

Megismerem

 

LabWorkS – laboratóriumi tevékenységére szabva

Kórházak, szakrendelők, köz-és magánfinanszírozott szolgáltatók számára kínál informatikai megoldást a LabWorkS, mely a legmagasabb színvonalú igényekre adaptálva menedzseli a laboratóriumi folyamatokat.

Megismerem

 

MedBakter – csúcsinformatika a mikrobiológia szolgálatában

A MedBaktert a teljes funkcionalitást nyújtó MedWorkS rendszer egyik modulja, melyet kifejezetten mikrobiológia szakterület informatikai támogatására fejlesztettünk ki. A mikrobiológia valamennyi szakágának (bakteriológia, mikológia, parazitológia, virológia, molekuláris diagnosztika) adatnyilvántartási, elemzési igényeit elégíti ki és ezzel párhuzamosan támogatja a színvonalas tudományos munkát is.

Megismerem

 

eMedWorkS – közvetlen összeköttetés a partner egészségügyi szolgáltatókkal

Az eMedWorkS alkalmazással az egy adott ellátási körzetben dolgozó szolgáltatók közvetlen informatikai összeköttetése válik lehetővé. Ily módon az egy adott kórházzal, szakrendelővel együttműködő alapellátást végző háziorvosok, illetve a szakorvosok online felületen keresztül intézhetik a betegeik beutalását, előjegyzését. A leletek a vizsgálatokat követően azonnal elérhetővé válnak, az időmegtakarítás és felesleges utazás kiiktatása nyomán a betegek elégedettebbek lehetnek az ellátásukkal.

Megismerem

 

MobiWorkS – lázlap helyett 21. századi SMART megoldás, vizit-informatika

Az orvosi viziteket forradalmasító alkalmazás egy mobil platform segítségével minden releváns információt megjelenít az egészségügyi szakszemélyzet számára egy adott páciensről. Megkönnyíti az orvosi diagnózis, illetve a különféle vizsgálatokra irányuló kérések rögzítését. Kiváltja a papír alapú lázlap használatát és a hagyományos helyett egy gyorsabb és precízebb, a digitális térben zajló feladatszervezést tesz lehetővé. Az eredmény egy átláthatóbb, nyomon követhetőbb, hatékonyabb folyamat.

Megismerem

 

Integrációk – haladó megoldások, hogy tovább tökéletesítse informatikai rendszereit

A MedWorkS rendszerhez kapcsolódó EcoSTAT, CATO és TraceLine illesztésekkel olyan speciális területeknek is elsőrangú informatikai támogatást adhat, mint a betegétkeztetés, a gyógyszerrendelés, az onkológiai terápia, vagy a vérellátás, a vérkészítmények kezelése.

Megismerem

Érdeklik szolgáltatásaink?Lépjen velünk kapcsolatba!

<