• Itt van most:   
  • Nyitólap
  • Intuitív Medikai Intelligencia

Intuitív Medikai Intelligencia
Problémaorientált járóbeteg-szakellátást támogató medikai rendszer fejlesztése

 

Projektazonosító: KFI_16-1-2017-0055

Megvalósítási időszak: 2017.09.01 – 2020.01.31

Projekt összköltsége: 665 357 617 Ft

Támogatás összege: 309 508 032 Ft

Támogató: Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal

 

Az Asseco Magyarország egészségügyi üzletága, a GlobeNet a magas erőforrás-igényű szakellátásokon belül, a járóbeteg-szakellátást támogató rendszer (IMI – Intuitív Medikai Intelligencia) fejlesztését tűzte ki célul a projekten belül.

A megvalósításra létrehozott innovációs projektekkel foglalkozó szervezet (ITK – Innovációs- és TudásKözpont) feladata, hogy egy moduláris, könnyen intézményre és felhasználóra szabható, „kezdeményező” medikai információs rendszert hozzon létre, mely a nemzetközi színtéren is megállja a helyét. Az IMI, mint átfogó IT megoldás támogatni kívánja az orvost és az ellátásban résztvevő szakszemélyzetet a szakmailag helyes és gyors döntéshozatalban, bekapcsolva a szakterületek közötti magasabb szintű szakmai kommunikáció lehetőségét.

Az újdonságnak számító problémaorientált gyógyítási megközelítés alkalmazásával a szakmai és páciens dashboard-ok segítségével a páciensekről az orvos produktívan, az adott szakma szempontjából releváns adatok birtokában tud majd dönteni, racionalizálva az egy páciensre fordított időt, javítva az orvos-beteg találkozók hatékonyságát.

Érdeklik szolgáltatásaink?Lépjen velünk kapcsolatba!

<