Az Asseco pénzügyi üzletága

Uralja velünk a kockázatot és növelje értékesítéseit!

Az Asseco Central Europe Magyarország Zrt. Pénzügyi üzletága, szoftvereket gyártunk és fejlesztünk a pénzügyi szektor, bankok, pénzügyi intézmények biztosítók, illetve iparvállalatok számára.

Hosszú távú, partneri együttműködésre törekszünk Önnel, a magas szintű kiszolgálásra szakértelmünk és stabil hátterünk a garancia.

Cégünk története

  • A Statlogics 1996-ban alakult azzal a céllal, ügyfeleink számára statisztikai elemzési és kockázatkezelési szolgáltatásokat nyújtsunk. A kiskereskedelmi területen a legmagasabb igényeket támasztó cégekkel – bankokkal, távközlési vállalatokkal – folytatott együttműködésünk alapozta meg jelenlegi tudásunkat.
  • Tanácsadói tevékenységünket sikeresen ötvöztük az iparág legjobb gyakorlatait alkalmazó IT-megoldásokkal. Ekkor született meg a CrediLogic első verziója, amelyet Magyarországon az OTP Bankban vezettünk be először 2004-ben.
  • 2009-ben csatlakoztunk az Asseco Grouphoz, Európa 6. csúcsszoftver-gyártójához, mely átfogó, sajátos informatikai megoldásokat kínál gazdaság valamennyi ágazata számára. Vállalatunk a cégcsoport fogyasztói hitelezési szakértői központja, valamint a csoport megoldásainak disztribútora és szolgáltatója lett.
  • 2016. július 1-jén az egészségügyi informatikai rendszereket kínáló GlobeNet Zrt. és a Statlogics Zrt. egyesülését követően létrejött az Asseco Central Europe Magyarország Zrt.

Csapatunk

Munkatársainkat az elvégzett munka minősége, a hitelesség és az elkötelezettség teszi különlegessé a piacon. Csapatunkat intelligens, motivált, energikus kollégák alkotják, akik széles körű banki és biztosítói szakmai háttérrel és ismeretekkel rendelkeznek, és mindig szorosan együttműködnek az ügyfeleinkkel üzleti céljaink és elképzeléseink megvalósítása során.

Felelősségvállalás

A társadalmi felelősségvállalás kulcsfontosságú minden alkalmazottunk számára, támogatjuk a multikulturális sokszínűséget, a társadalmi nyitottságot és környezetünk fenntarthatóságát.

Érdeklik szolgáltatásaink?Lépjen velünk kapcsolatba!

<