Csatlakozz az Asseco csapatához!

Építsük együtt a jövő innovatív egészségügyi rendszereit!

Az Asseco egészségügyi üzletága, a Globenet – Magyarország egészségügyi ágazatának egyik legnagyobb múltú, legdinamikusabban fejlődő, meghatározó kórházi informatikai szolgáltatója.

Kórházak, rendelőintézetek, klinikák számára fejlesztünk és szállítunk világszínvonalú informatikai rendszereket.

Miért érdemes nálunk dolgozni?

Mert együtt alakíthatjuk ki a jövő egészségügyi informatikai rendszereit – melyek azonnal kézzelfogható valósággá válnak egy-egy intézményben.

És azért is, mert támogató munkakörnyezettel, kihívást jelentő rendszerfejlesztési feladatokkal biztosítjuk a szakmai fejlődést és versenyképes jövedelmet kínálunk. A GlobeNet az Asseco Central Europe Magyarország Zrt. egészségügyi üzletága, és ez a nagyvállalati háttér stabilitást, szabályozott, kiszámítható munkafolyamatokat jelent munkatársainknak. A mindennapi munkavégzést ugyanakkor közvetlenség, barátságos légkör jellemzi.

Aktuális állásaink:

 

Ha érdekel valamelyik ajánlatunk és szeretnél velünk tartani a jövő rendszereinek építésében, küldd el fényképes önéletrajzodat a hr@asseco.hu címre!

Kollégáink hamarosan tájékoztatnak a további teendőkről.

Legyél Te is az Asseco Central Europe Magyarország Zrt. munkatársa és dolgozz Európa 6. legnagyobb csúcsszoftver-gyártójának!

Inspirálódj tapasztalt közösségünkben, dolgozz kihívást jelentő hazai és nemzetközi informatikai projekteken. Tudjuk, hogy sikereink fő záloga csapatunk elkötelezettsége, ezért szakértelmedet megbecsüljük, tudásod bővítésére, karriercéljaid támogatására nagy hangsúlyt fektetünk.

Elküldenéd pályázatodat? Kérdeznél tőlünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Telefonszám: +36-1-354-5406

E-mail: hr@asseco.hu

Érdeklik szolgáltatásaink?Lépjen velünk kapcsolatba!

<