Az Asseco egészségügyi üzletága, a GlobeNet

Magyarország egészségügyi ágazatának egyik legnagyobb múltú, legdinamikusabban fejlődő, meghatározó kórházi informatikai szolgáltatója.

Több mint 23 éve törekszünk arra, hogy az általunk fejlesztett kórházi informatikai szoftver, a MedWorkS stabil és megbízható hátteret biztosítson partnereinknek. Fejlesztéseink megkönnyítik az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját: a betegadatok, illetve a vizsgálati eredmények rögzítésére egy gyors és könnyen használható, rugalmas, felhasználóbarát kezelőfelület áll a rendelkezésükre.

Különféle kiegészítő alkalmazásaink laboratóriumi, gyógyszertári, mikrobiológiai szakterületeken kínálnak megoldást a közfinanszírozott és a magánszolgáltatói piacon tevékenykedő kórházak, szakrendelők, szolgáltatók számára. Speciális alkalmazásunk segítségével az orvosok akár a betegágy mellől, közvetlenül is elérhetik a pácienseikre vonatkozó információkat, partereinknek lehetőségük van arra is, hogy az ellátási hibák megelőzése érdekében vonalkódos karszalaggal azonosítsák betegeiket.

Informatikai megoldásainknak köszönhetően a MedWorkS rendszer támogatásával a betegellátás folyamata hatékonyabbá és biztonságosabbá, az egészségügyi személyzet munkája pedig komfortosabbá, kényelmesebbé vált.

 

Az ügyfelekkel való együttműködésünk filozófiája:

  • minden esetben igyekszünk partnereink igényeit, elvárásait figyelembe venni,
  • törekszünk arra, hogy optimális megoldást találjunk egyedi igényeikre,
  • megbízhatóságunk a legfőbb értékünk, így kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden
    esetben eleget tegyünk megállapodásainknak,
  • felelősséget érzünk azért, hogy a munkánkat folyamatosan magas színvonalon végezzük, ezért nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink képzésére,
  • kutató-fejlesztő részlegünk folyamatosan monitorozza az egészségügyi informatikában rejlő lehetőségeket és nyomon követi az egészségpolitikai folyamatokat. Innovatív egységünk az egészségügyi szolgáltatók számára olyan fejlesztéseken dolgozik, amelyek az intézmények rendelkezésére álló adatokból a lehető legtöbb hasznos információt segíthetnek kinyerni,
  • partnereinkkel és ügyfeleinkkel való együttműködésünk alapja a kölcsönös tisztelet és megbecsülés, melyre minden esetben kiemelt figyelmet fordítunk!

Szolgáltatásaink magas színvonala, a folyamatos innováció, az ügyfélközpontú szemlélet garanciát jelenthet arra, hogy Ügyfeleink elégedettek legyenek és hosszú távon is partnerként tekintsenek az ASSECO egészségügyi üzletágára, a GlobeNetre.

 

Termékeink

Az ASSECO Magyarország egészségügyi üzletága olyan különféle modulokkal, illesztésekkel kombinálható, teljes körű informatikai rendszert szállít köz-és magánfinanszírozott egészségügyi szolgáltatók részére, amelyek jóval hatékonyabbá, gazdaságosabbá teszik a mindennapi működést. Saját fejlesztésű, naprakész, jogszabálykövető szoftvereink a hazai és uniós jogszabályi és orvosszakmai követelményeknek egyaránt megfelelnek.
Ismerje meg termékeinket!

Bővebb információ »

 

Referenciáink

Az elmúlt 20 év során az egészségügy ágazat valamennyi szegmense számára fejlesztettünk korszerű medikai rendszereket. A magyarországi kórházi informatikai piac legtöbb ügyfele az ASSECO Magyarország egészségügyi üzletága, a GlobeNet megoldásait használja.
Tekintse meg referenciáinkat!

Bővebb információ »

 

Rólunk

Magyarország egészségügyi ágazatának egyik legdinamikusabban fejlődő szolgáltatójaként a legkorszerűbb kórházi informatikai rendszereket kínáljuk ügyfeleink, partnereink részére. Küldetésünk, hogy egy olyan megbízható céget építsünk, működtessünk, amely hozzásegíti ügyfeleinket ahhoz, hogy az adatokból nyert információk segítségével olyan egészségügyi intézményt működtessenek, mely a betegek életminőségének javítását, egészségük megőrzését szolgálják. Hisszük, hogy az általunk fejlesztett korszerű informatikai megoldások befolyásolják a jelent és alakítják a jövőt!
Mit kínálunk jelenlegi és jövőbeli partnereiknek?

Bővebb információ »

Érdeklik szolgáltatásaink?Lépjen velünk kapcsolatba!

<