iCardio
Intelligens kardiológiai, folyamatalapú döntéstámogató rendszer fejlesztése

 

Projektazonosító: GINOP-2.2.1-15-2016-00019

A projekt záró dátuma dátuma: 2021.02.28.

A szerződött támogatás összege: 768 165 892 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 74,2%

A kedvezményezettek neve:

  • Asseco Central Europe Magyarország Zrt.
  • Pannon Egyetem
  • Prolab Kft.

 

Az Asseco Magyarország egészségügyi üzletága, a GlobeNet, mint az egészségügyi informatikai piac meghatározó szereplője a Pannon Egyetem informatikai, adat- és folyamatbányászat területén meglévő jelentős K+F kompetenciájával kiegészülve egy egyedülálló kardiológiai, folyamatalapú döntéstámogató rendszer kifejlesztését tűzte ki célul.

A kialakítandó döntéstámogató rendszer három részrendszer egyedi kombinációjaként kívánja elérni, hogy a terápiás és diagnosztikus kardiológiai folyamattámogatás során az orvosok számára a szükséges információk a megfelelő időben és helyen rendelkezésre álljanak a betegre szabott gyógyítás érdekében.

A projekt további célja, hogy a rendszer a terápiás folyamatra vonatkozó javaslattétel a későbbiekben adaptív legyen, az új, tanulás révén keletkező, de orvos által validált alternatív terápiás javaslatot könnyen lehessen érvényesíteni.

Az akadémiai szférát képviselő kutatók és a piaci igényeket messzemenően ismerő szakemberek tapasztalatainak és a Prolab Kft. szaktudásának projektben való találkozása biztosítékot jelent az innovatív megoldások létrehozására vonatkozóan.

Sajtóközlemény 2017

Záró sajtóközlemény 2021

Érdeklik szolgáltatásaink?Lépjen velünk kapcsolatba!

<