Rólunk

Az ASSECO GROUP-ról

Az Asseco Group informatikai cégek szövetsége, a cégcsoport tagvállalatai behálózzák a világot, jelenleg 54 országban – Európában, Izraelben, az Amerikai Egyesült Államokban, Japánban és Kanadában – mintegy 24 000 embert foglalkoztatnak. Az Asseco Group a szoftverek gyártására és fejlesztésére specializálódott, átfogó, saját fejlesztésű IT-megoldásokat kínál a gazdaság minden ágazatára. Az Asseco tagvállalatai kompetenciáikat és tapasztalataikat olyan szoftverek fejlesztésére összpontosítják, melyek valódi hatást gyakorolnak a jelenre és a jövőre.A világ számos pontján bankok, energia- és távközlési cégek, a közszféra és az egészségügyi szolgáltatók használják az Asseco Group rendszereit. A cégcsoport tagvállalatai folyamatosan fejlesztik kompetenciáikat, közel ötezer szakértőjük dolgozik a kutatás- és fejlesztés területén. A cég alapfilozófiája a felelősségvállaláson alapul, ily módon már évek óta építik az Asseco iránti bizalmat és elkötelezettséget, amely az üzleti életben elért sikereik nyomán jó stratégiának bizonyul. Az Asseco Group tagvállalatai számára legfontosabb az ügyfeleik sikere, üzleti kapcsolataik mindig a partnerségen, a bizalmon és a megértésen alapulnak – ez a megközelítés tette lehetővé, hogy piacvezetővé váljon a cég, Közép- és Kelet-Európában a legmodernebb IT-megoldások első számú szolgáltatójaként.

Magyarországon a GlobeNet Zrt. és a Statlogics Zrt. egyesülésével, 2016 júliusában jött létre a 170 főt foglalkoztató Asseco Central Europe Magyarország Zrt. A két részvénytársaság összeolvadásának legfőbb oka, az anyacég üzletfilozófiáját követve Magyarországon is markáns piaci szereplőként jelenjen meg az Asseco csoport, előkészítve ezzel további bővülés lehetőségeit is. A GlobeNet és a Statlogics az új szervezetben önálló egészségügyi, illetve pénzügyi üzletágként tevékenykedik. Nyílt és professzionális hozzáállásuknak köszönhetően, kiváló minőségű szoftvereik és informatikai szolgáltatásaik révén megbízható partnere minden ügyfelüknek.

A csoport Európa 6. legjelentősebb szoftverértékesítője, de Izraelben, az Egyesült Államokban, Japánban, valamint Kanadában is jelen van megoldásaival.

Tudjon meg többet itt: www.asseco.com

 

legnagyobb
IT-cég Kelet-Európában
6.
legnagyobb IT-cég Európában
24000+
alkalmazott világszerte
50+
ország
2 milliárd EUR
teljes bevétel Group szinten (2017)
200 millió EUR
EBITDA (2017)

 

Egészségügyi megoldásaink

Magyarország egészségügyi ágazatának egyik legdinamikusabban fejlődő szolgáltatójaként a legkorszerűbb kórházi informatikai rendszereket kínáljuk ügyfeleink, partnereink részére.

Küldetésünk, hogy egy olyan megbízható céget építsünk, működtessünk, amely hozzásegíti ügyfeleinket ahhoz, hogy az adatokból nyert információk segítségével olyan egészségügyi intézményt működtessenek, mely a betegek életminőségének javítását, egészségük megőrzését szolgálják. Hisszük, hogy az általunk fejlesztett korszerű informatikai megoldások befolyásolják a jelent és alakítják a jövőt!

Mit kínálunk jelenlegi és jövőbeli partnereiknek?

Bővebb információ »

 

Pénzügyi megoldásaink

Cégünk az Asseco Central Europe Magyarország Zrt. pénzügyi stratégiai üzletága, pénzügyi szoftverfejlesztőként szakterületünk az üzleti és kockázatkezelési tanácsadás.

Pénzügyi szoftvereink a lakossági hitelezés teljes folyamatát lefedik a hitelfolyósítástól a behajtásig. A banki szektor mellett biztosítók, iparvállalatok, közművek számára is segítséget nyújtunk pénzügyi folyamataik automatizálásában.

Az Asseco Central Europe Magyarország Zrt. az Asseco Group tagja. A 3 tőzsdén jegyzett, 54 országban 24 000 munkavállalót foglalkoztató, 2 milliárd EUR árbevétellel rendelkező, minősített adatkezelő, AQAP 2110 NATO-minősítést kapott Asseco Európa egyik legnagyobb informatikai cégcsoportja.

Hosszú távú, stabil IT-partnerként segítünk abban, hogy sikerre vigye pénzügyeit.

Bővebb információ »

 

 

Adatkezelés

Az általunk fejlesztett egészségügyi rendszerek adatkezelése megfelel a törvényi előírásoknak, rendeleteknek, valamint folyamatos fejlesztéssel valósítja meg az adatbiztonságot. Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a saját védelmi előírásaink megfeleljenek az Ön adatvédelmi elvárásainak is. Adatvédelmi elveinkről IDE kattintva olvashat bővebben.

 

Minőségirányítás

Azt, hogy Ön mindig maximálisan elégedett legyen egészségügyi informatikai szolgáltatásainkkal, összehangolt minőségirányítási rendszerrel is garantáljuk

Integrált irányítási és információvédelmi rendszerünk megfelel az ISO 9001:2015, valamint az ISO / IEC 27001:2013 információbiztonsági szabvány előírásainak.

A minőségre vonatkozó politikánkat valamennyi munkatársunk számára elérhetővé tesszük, betartását folyamatosan ellenőrizzük.

Érdeklik szolgáltatásaink?Lépjen velünk kapcsolatba!

<