2015-11-20 Hírek - egészségügy

Karitatív tevékenység – csapatépítés keretében

A GlobeNet Zrt. 2015 novemberében csapatépítési tréninget szervezett, amely a hatékony együttműködés fejlesztését célozta meg. A csapatépítés keretében, a munkatársak kezdeményezésére a Heim Pál Gyermekkórház számára jótékonysági alkalmat szerveztek, amivel a kórház felújítási munkálataiba kapcsolódtak be.

A jótékonysági akcióval a kórház sebészeti osztályán a kórtermek, öltözők, mosdók és a kapcsolódó kisebb helyiségek tisztasági festését végezték el. A három napos munka során új színt kaptak a falak és az ajtók. Gondosan megőrizték a korábbi mesefigurákat ábrázoló falfestményeket, és egy újabb alkotással járultak hozzá a legnagyobb kórterem barátságosabbá tételéhez.

A jól sikerült akció maradandó élményt nyújtott mind a kórház életében, mind a GlobeNet Zrt. munkatársai számára. A kezdeményezést folytatni kívánják ebben az évben is, év végére újabb intézményben szerveznek jótékonysággal egybekötött csapatépítést. A GlobeNet Zrt. vezetése örömmel nyugtázta a dolgozói kezdeményezést, amely sikeres példája a munkatársak sokrétű csapatmunkájának. A Heim Pál Gyermekkórház vezetése elismerő levélben köszönte meg a GlobeNet Zrt. munkatársainak jótékonysági támogatását, az elvégzett munkálatokat.​

A kórház köszönőlevelét ide kattintva olvashatja el.

Érdeklik szolgáltatásaink?Lépjen velünk kapcsolatba!

<