2017-09-13 Hírek - pénzügy

Az Asseco Magyarország a Euronovate hivatalos magyarországi képviselője

2017. június 22-én a Euronovate SA és az Asseco Magyarország kizárólagos együttműködést írt alá, így cégünk a Euronovate magyarországi hivatalos képviselőjévé vált.

A svájci Euronovate 2012-ben történt alapítása óta a digitális transzformációs megoldásokra fókuszál, hatékonyan segítve a nagyvállalatok papír alapú folyamatainak digitalizációját, valamint nemzetközi szinten piacvezető szerepet tölt be a legbiztonságosabb elektronikus aláírási megoldások szolgáltatójaként.

A digitális transzformáció a nagyvállalatok számára hatékonyabb és gyorsabb folyamatokat, valamint szignifikáns költség- és operációs kockázat csökkenést eredményez a korábbi, papír alapú működéssel szemben.

A Euronovate innovatív megoldásai mellett immáron több, mint 50 pénzintézet, illetve nagyvállalat tette le a voksát, a cég főbb referenciái között a legnagyobb bankcsoportok vállalatai szerepelnek, úgymint az Unicredit, Raiffeisen, BNP Paribas vagy a Volksbank.

Több, mint 2 millió ügyfél használja napi szinten a Euronovate elektronikus aláírását.

Büszkék vagyunk, hogy az Asseco Magyarország a Euronovate hivatalos magyarországi képviselőjeként hozzájárulhat a digitalizáció és az elektronikus aláírási megoldások további elterjedésében.

Érdeklik szolgáltatásaink?Lépjen velünk kapcsolatba!

<