Termékek és szolgáltatások

SmartSave Solutions – Energia Monitoring Rendszer

A SmartSave Energia Monitoring rendszere egy SCADA-alapú rendszer, amely az összes, jelenleg piacon lévő nagyobb gyártó által forgalmazott mérőeszközöket támogatja.

Megismerem

COVID-19 – Megelőzés

A koronavírus-fertőzés megelőzéséhez gyorsan alkalmazható, hatékony eszközöket biztosítunk minden piaci szereplő számára.

Megismerem

 

Ipar 4.0 technológiák

Modern megoldásokat és technológiát kínálunk a gyártási, logisztikai folyamatok tervezésétől és modellezésétől az automata anyagmozgató eszközökig.

Megismerem

 

BPMN 2.0 alapon munkafolyamat-támogatás és automatizálás

Üzleti folyamatok tudományos modellezéséhez nyújt támogatást.

Megismerem

 

Vállalati vagyontárgyak kezelése (SAMO)

Vállalatok, intézmények számára fejlesztett vagyon elemek – tárgyak életciklusának támogatására, (tervezés, nyilvántartás, karbantartás, amortizáció) specializált dinamikus célszoftver. Több mint 400 felhasználóval Európa-szerte.

Megismerem

 

AUMS ELMO

E-gépjárművek töltőállomások központi nyilvántartására, monitoring, és fizetési feladatokra kifejlesztett alkalmazás. Piacvezető az észak-európai országokban.

Megismerem

 

Vállalkozz digitálisan!

Az Asseco Central Europe Magyarország Zrt a „Vállalkozz Digitálisan!” minősített beszállítójaként ajánlja komplett vállalatirányítási rendszerét és azon moduljait, hogy a hazai kis- és közepes vállalkozásokat segítse működési hatékonyságuk növelésében.

A szolgáltatáshoz 5%-os kedvezmény kapcsolódik amelyet kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetnek.

A regisztrációhoz, kérjük, kattintson ide!

 

Érdeklik szolgáltatásaink?Lépjen velünk kapcsolatba!

<