HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
HU
Magyar
HU
Magyar
GB
English
Asseco Central Europe Magyarország Zrt.
Weboldal alcíme
Asseco Central Europe Magyarország Zrt.
Weboldal alcíme

2016. július 01. napjától a GlobeNet Zrt. és a Statlogics Zrt. egyesülését követően létrejött az Asseco Central Europe Magyarország Zrt.

Az egyesülés legfőbb oka, hogy az európai mértékben is számottevő Asseco csoport Magyarországon is markáns piaci szereplőként jelenjen meg, előkészítve ezzel további bővülési lehetőségeket is. A GlobeNet és a Statlogics az új szervezetben önálló egészségügyi, illetve pénzügyi üzletágként, változatlan lelkesedéssel és létszámmal, az eddigiekben megismert személyes kapcsolatokkal segíti valamennyi ügyfele és partnere eredményes munkáját.

Egészségügyi
​megoldások

GlobeNet üzletág

A GlobeNet elsősorban kórházak, klinikák és rendelőintézetek részére fejleszt és szállít szakmai rendszereket, megoldásokat. Legfőbb termékünk a MedWorkS információs rendszer, amely teljes körű funkcionalitásával egyedülálló integrált megoldás az egészségügyi informatika piacon.

​A jelenlegi informatikai rendszerszállítók közül A GlobeNet az egyetlen partner, aki egy kézből nyújtja a teljes körűen integrált kórház információs rendszermegoldást, mely integrált ORACLE adatbázison, korszerű, megbízható technológián alapul, az egészségügyi intézmény teherbíró képességét figyelembe véve, rugalmas, egyedi rendszer- és finanszírozási konstrukciókat biztosít, ezáltal elérhetővé téve a nehéz gazdasági helyzetben lévő intézmények számára is teljes körű és korszerű informatikai rendszer megvalósítását, magas szintű szolgáltatásokkal, rendkívüli üzembiztonságot nyújt, és nem utolsó sorban, kiemelt figyelmet fordít ügyfelei és felhasználói megelégedettségére.
​​​

Pénzügyi
​megoldások

Statlogics üzletág 

A Statlogics a lakossági hitelezést támogató szolgáltatók piacának egyik kiemelkedő nemzetközi szereplője. Szakterületünk az üzleti és kockázatkezelési tanácsadás, és IT megoldásainkkal a lakossági hitelezési folyamat minden elemét támogatni tudjuk a hitelfolyósítástól a behajtáskezelésig.

A Statlogics hitelkockázat-kezelési tudásközpontként működik. Tapasztalt szakértőink bármely iparág szereplőinek képesek segítséget nyújtani, ahol kimagaslóan sok ügyfelet kezelnek. Segítségünkkel ellenőrzése alatt tarthatja kockázatait és optimális folyamatokat építhet ki.

Európa egyik legjelentősebb szoftvercégének, az Asseco csoportnak a tagjaként egy nemzetközi hálózat részei vagyunk. Helyi disztribútorként informatikai megoldásokat nyújtunk az iparág különböző szektorainak banki, biztosítási, távközlési, közigazgatási, energiaszolgáltatási és egészségügyi területen.​